Hirdetés

 
Sorozatok

Szűrés:

Fosterék háza képzeletbeli barátoknak

Mi történik a képzeletbeli barátokkal, amikor a gyerek felnőnek? Foster néni házába, a világ legjobb barátainak otthonába költöznek.

ANGELO RULEZ

Angelo egy 11 éves csavaros eszű fiú, aki céljai eléréséhez hol személyes varázsát, hol ördögi terveit veti be, de segítségére vannak legjobb barátai, Sherwood és Lola is.

Az osztálytársam egy majom

Egy bürokráciai tévedésnek köszönhetően a tizenkét éves Oroszlán Ádámot a Charles Darwin gimnáziumba helyezik át, ahol a diákok és tanárok kivétel nélkül állatok. Az egyetlen ember diákként Ádám hamarosan ráébred, hogy az új iskolában tényleg csak a legrátermettebbek maradhatnak meg.

Bakugan szörny bunyósok

Történt egyszer, hogy Dan és barátai titokzatos kártyákat találtak, és ezek segítségével egy új játékot alkottak, amelynek a neve: Bakugan. Azonban hamarosan rájöttek, hogy ami így megszületetett, sokkal több, mint egy egyszerű játék. Már nem a nyerésért, hanem a túlélésért harcolnak...

Bakugán szörny bunyósok Új Vestroiában

A Bakugan Szörny Bunyósok egy emberi lényekből és úgynevezett vesztákból álló csoport, ők Új Vestroia hősei. Céljuk, hogy megvédjék Bakugant a gonosz Vexosoktól. Küldetésük csak akkor teljesül, ha kiszabadítják a csapdába esett Bakugant és elpusztítják az ellenséges Vexosokat.

Batman: a bátor és a vakmerő

Batman egymaga talán képtelen legyőzni a rá vadászó ellenséget. Ám amikor az Álarcos bosszúálló szövetséges hősöket gyűjt a világ minden tájáról, a gonosztevőkkel egytől egyig leszámol.

Ben 10

Amikor a tízéves Ben Tennyson felfedez egy titokzatos órát, rájön, hogy segítségével különféle bámulatos erejű földönkívüli lényekké tud átváltozni. Ben ráébred arra, hogy ezeket az erőket mások megsegítésére és a gonosztevők megállítására kell használnia, de ez nem azt jelenti, hogy hébe-hóba nem követhet el kis szuperhősi csínytevéseket.

Ben 10 és az idegen erők

Ben öt éve nem viseli már az Omnitrixet. Mikor azonban Max nagyapa eltűnik, Bennek ismét hőssé kell válnia. Most Ben, Gwen és Kevin új földönkívüli szövetségeseket kell találjanak, hogy megakadályozzák a titkos Highbreed-inváziót.

Ben 10 Omniverzum

A rosszfiúk legyőzésével nem merülnek ki a szuperhősök kötelességei. A szabályok betartására pedánsan ügyelő újonc társával együtt Ben az idegenek alvilágának bizarr oldalát is megismerheti, miközben múltbeli ellenségei bosszúra szomjazva acsarkodnak ellene, és mintha még ez sem lenne elég, egy titokzatos fejvadász is a nyomába ered! Kész szerencse, hogy kalandjai során 10 új idegen képességeit hívhatja segítségül. A Ben 10 vadonatúj részekkel tér vissza a képernyőre, és minden eddiginél több szórakozást ígér!

Ben 10 Ultimate Alien

A Ben 10: Ultimate Alien az immár 16 éves Ben Tennyson életét követi nyomon. Ben alakváltó titkára fény derül, és nemzetközi szupersztár státuszra tesz szert. A vadonatúj Ultimatrix-szal csuklóján Ben még erősebb idegenekké képes változni, és az eddigieknél is veszélyesebb küldetésekre vállalkozik.

Saját CN

Hirdetés