Nagyfater Bátyó
Psychedelic Puzzles

Nagyfater Bátyó

Nagyfater Bátyó a Föld minden lakójának varázslatos nagybácsija ÉS nagypapája egyben, aki a világot járva örökre megváltoztatja az emberek életét.

Mr Guszti

Mr Gusztit, a dinoszauruszembert már semmi nem lepi meg a világon, mert a Földön töltött több millió év alatt már mindent látott.

Pizza Pityu

Pizza Pityu, a beszélő pizzaszelet nagyon király napszemüveg mögül osztja az észt. Ő a világ legnagyszerűbb „embere”, legalábbis ő ezt gondolja magáról.

Hasi Tasi

Hasi Tasi Nagyfater Bátyó varázslatos tatyója és egyben legjobb barátja, aki folyamatosan ontja magából a hasznos és érdekes tanácsokat.

Repülő Tigris

Giga Realisztikus Repülő Tigris a bunyók során Nagyfater Bátyó táltos tigrisparipája. Imádja a fiúbandákat és a lányos dolgokat.

Nagyfater Bátyó

Megérkezett Nagyfater Bátyó, és vele vannak a haverjai is, hogy ma is a nap legőrültebb hősei legyenek! Nagyfater Bátyó a Föld minden lakójának varázslatos nagybácsija ÉS nagypapája egyben, aki a világot járva örökre megváltoztatja az emberek életét. Egy olyan mágikus lakókocsiban éli mindennapjait, amely önmagát tudja vezetni, valamint számtalan érdekes és furcsa szobát rejt.

SZEREPLŐK