The Lego Ninjago Movie

Jay

A Humor Herold. A Ninja csapat hadaró fény-mestere. Jay gyakran nem látja tisztán a Ninja lét értékét. Még a legszörnyűbb helyzetben is képes humorizálni, de amikor rájön, hogy mekkora bajban is vannak, mindig kiborul.

Kai

A tűz mestere. Régen még csak egy türelmetlen, meggondolatlan valaki volt, de Kai mára egyre jobban kordában tartja a benne szunnyadó tüzet. Továbbra is izgága, csökönyös, és sokszor meggondolatlanul, a stratégia teljes figyelmen kívül hagyásával cselekszik.

Zane

Zane a jég nindzsa harcosa. A falujában arról volt ismeretes, hogy hihetetlen hosszú ideig volt képes ülni egy befagyott tó fenekén (robot lévén, ez nem véletlen.) Jóllehet a tudat, hogy ő egy robot, nem befolyásolja a barátságát a csapattársaival, néha azért különcnek és magányosnak érzi magát.

Cole

A föld nindzsa harcosa... erős és határozott (de méltatlanul alulértékelt), Cole a csapat támasza. Mindig céljaira koncentrál és nyugodt (kivéve akkor, amikor meglát egy süteményt vagy bármilyen más ételt), talán ő a legmegbízhatóbb ninja a harcok során.

The Lego Ninjago Movie

In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om Ninjago Stad. Lloyd en zijn vrienden zijn geheime krijgers en LEGO® meesterbouwers en onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten zij Lord Garmadon verslaan. Deze kwaadaardige krijgsheer is niet alleen de meest verschikkelijke man ooit, maar ook nog eens Lloyds vader. Tijdens een episch gevecht tussen de mechs en vader en zoon, worden de dappere maar nog ongedisciplineerde ninja’s gedwongen hun ego’s opzij te zetten en samen te werken om hun innerlijke krachten te ontketenen. DE LEGO® NINJAGO FILM is een nieuw animatie-avontuur uit de Warner Bros. Pictures’ LEGO® filmreeks. De Engelstalige versie van de film, THE LEGO® NINJAGO MOVIE, bevat de stemmen van onder andere Dave Franco, Justin Theroux, Fred Armisen, Abbi Jacobson, Olivia Munn, Kumail Nanjiani, Michael Peña, Zach Woods en de legendarische Jackie Chan. DE LEGO® NINJAGO FILM is een nieuw animatie-avontuur uit de Warner Bros. Pictures’ LEGO® filmreeks. De Engelstalige versie van de film, THE LEGO® NINJAGO MOVIE, bevat de stemmen van onder andere Dave Franco, Justin Theroux, Fred Armisen, Abbi Jacobson, Olivia Munn, Kumail Nanjiani, Michael Peña, Zach Woods en de legendarische Jackie Chan.  TICKETS.NINJAGOFILM.NL

SZEREPLŐK
HIRDETÉS