Batman: a bátor és a vakmerő

Batman

Batman egymaga talán képtelen legyőzni a rá vadászó ellenséget. Ám amikor az Álarcos bosszúálló elhagyja Gotham City határait és szövetséges hősöket gyűjt a világ minden tájáról, a gonosztevőkkel egytől egyig leszámol.

Gumiember

A tehetséges egykori fegyenc különleges adottsága, hogy teste bármilyen alakot vagy méretet fel tud venni. Az alakját változtató hős nem habozik, lecsap.

Vörös Tornádó

Szuper erejével, szuper sebességével és szuper tornádó-kavaró képességével, Vörös Tornádó nem nevezhető átlagos androidnak!

Kék Bogár

Ő Batman legnagyobb rajongója és egyben legfőbb bosszúsága. Ám ez a nem éppen tipikus tinédzser félkézzel elbánik a gazfickókkal, amikor magára ölti páncélozott jelmezét.

Zöld Íjász

Zöld Íjász a világ legnagyszerűbb íjásza, egy meglepetésekkel teli tegezzel. Ő a trükkös nyilak feltalálója, különös ismertetőjegye, hogy baráti párharcban gyakran felülkerekedik Batman-en.

Batman: a bátor és a vakmerő

Batman egymaga talán képtelen legyőzni a rá vadászó ellenséget. Ám amikor az Álarcos bosszúálló szövetséges hősöket gyűjt a világ minden tájáról, a gonosztevőkkel egytől egyig leszámol.

SZEREPLŐK
HIRDETÉS