Bűbáj tábor

Űrlények

Kicsi, bolyhos és imádnivaló földönkívüliek. Ezek a kis, xilofonon játszó lények imádnak repülni (és összeütközni) a járműveikkel. Apró bajkeverők, akik annyira édesek, hogy nem lehet rájuk haragudni!

Süni

Süni Oscar legjobb barátja, egy vegetáriánus könyvmoly, akiben talán vérfarkasvér csörgedez… (Pszt!) Tudós szeretne lenni, így a varázslatos lényekkel benépesített, bűbájjal teli sziget kiváló lehetőség ismereteinek bővítésére.

Max

Max a leglazább táborozó, Oscar és Süni jó barátja. Néha már túlságosan is lazán viselkedik, de legbelül kedves srác, akire mindig lehet számítani, ha baj van (kivéve persze, ha épp alszik).

Susie

Susie a tábori felügyelők főnöke. Hiú és főnökösködő boszorkány. Amikor nem önös érdekeire használja a varázserejét, mások életét nehezíti meg a bűbájjal. Rosszindulatúnak tűnhet, de talán csak félreértik a többiek.

Oscar

Oscar egy elefánt, aki szeret kalandozni, jóban van beszélő pizsamájával, és szívesen beszéli meg az érzéseit a Holddal. Ugyan nem sieti el a felnőtté válást, de már most éretten viselkedik: bátor és hű a barátaihoz, különösen Sünihez. Kíváncsi táborozó, aki a sziget felfedezése közben szívesen segít az ott élő furcsa lényeknek.

Bűbáj tábor

Miután megérkeznek a Bűbájtáborba, Oscar és Süni elég gyorsan ráeszmélnek, hogy a legtöbb nyári táborban nincsenek boszik, űrlények és beszélő fák.

SZEREPLŐK
HIRDETÉS