Chowder

Chowder

Chowder mindennél jobban szereti az ennivalót. Mindent megeszik. Egyszerre. Mindent. Figyeld csak meg. Chowder a mesterséffel, Mung Daallal és feleségével, Truffles-szel él.

Mung Daal

Mung Daal egy séfséges séf. Majdnem mindent tud mindenről, és bölcs guruként mindig tanácsokat osztogat Chowdernek. Ezen kívül a nők kedvencének képzeli magát, pedig nem igazán az.

Truffles

Truffles az, aki Mung Daal étkeztetési vállalatának a motorja. Csintalan fruskaként dirigál férjének, a legendás szakácsgurunak. Igazából aranyszíve van - valahol legbelül...

Shnitzel

Shnitzel egy nagy barna szörny-paca Mung Daal konyhájában. Semmi humorérzéke, de nehogy ezt elmondd neki!

Panini

Panininak Chowder a rögeszméje. Fejébe vette, hogy Chowder a fiúja. Chowder hiába próbálja meggyőzni, hogy nem az, Panini szentül hiszi, hogy megtalálta a kulcsot Chowder szívéhez, és ezt teljes erejével próbálja bizonyítani..

Chowder

Chowder, a nem mindennapi étvággyal és álmodozó természettel megáldott szakácspalánta szó szerint óriási népszerűségnek örvend a Cartoon Netwörkön. Kedvencünk a misztikus Marcipán városban él, ahol bármi megtörténhet és semmi sem nevezhető átlagosnak...legkevésbé az emberek .

SZEREPLŐK
HIRDETÉS