Clarence
Zookeeper Caper
Reckless Ramps

Sumo

Sumo, Clarence egyik legjobb barátja, egy szakadt utcakölyök. Kiszámíthatatlan bajkeverő, aki nem retten meg semmitől, de hiába ilyen kemény legény, a barátai azért mindig számíthatnak rá.

Belson

Belson, az iskola rosszcsontja előbb tesz szarkasztikus megjegyzést, mint hogy eljárna az ökle. Elkényeztetett srác, aki valójában kedveli Clarence-t, bár soha nem vallaná be.

Clarence

A szüntelenül pörgős és kíváncsiságtól fűtött Clarence mindenre rácsodálkozik, és mindennek tud örülni. Különleges hozzáállásával minden egyes napot a legjobbnak tart az életében.

Jeff

Clarence másik legjobb barátja, Jeff, kissé fura a sok fóbiája miatt, de még egy olyan aggodalmaskodó srác (mint ő) is jól szórakozik Clarence társaságában.

Mary

Mary Clarence anyukája. Ritka, hogy valaki egyszerre viseli türelemmel, kitartással, humorral és feltétel nélküli szeretettel gyermeke bolondságait, nem hiába ő a tökéletes szülő Clarence számára.

Clarence

A világ zűrzavarában Clarence, a tiszta lelkű és egyszerű srác jelenti a világosságot. A világot csak a kedvenc színeiben – rikító lilában és neonzöldben – látja. Clarence számára mindennél fontosabbak barátai, Jeff és Sumo, valamint anyukája, Mary. Mindegy, hogy jó vagy rossz dolog történik, semmi nem szegheti kedvét!

SZEREPLŐK