Klasszikus Ben 10
Ben 10 - Tudj meg többet róla
Undertown Runner

Ben Tennyson

Ben egy átlagos tízéves kisfiú. Szereti a videójátékokat, imád biciklizni, és néha bajba is keveredik. Amikor kiderül, hogy Omnitrix segítségével különféle földönkívüli hősökké képes átváltozni, ráébred, hogy ezt az erejét a jó érdekében kell használnia – de ez nem azt jelenti, hogy időnként nem követhet el kis szuperhősi csínytevéseket.

Csupakéz

Ha Bennek össze kell törnie vagy messzire kell dobnia valamit, vagy esetleg meg kell vernie valakit, Csupakéz figurája a legjobb választás. A három és fél méter magas, négykezű földönkívüli hős rendkívüli erejével győzi le a gonosztevőket, vastag bőre pedig megvédi a sebesüléstől.

Meti

Meti bőre folyékony fém állagú. Egy eleven gép, aki a turmixgéptől kezdve a szatellitig bármilyen masinával képes összeolvadni, és így olyan ultramodern technológiákkal bővíteni ennek a gépnek a képességeit, amelyről a Földön még csak nem is álmodtak.

Gyémántfej

Kristálytestű földönkívüli, a teste keményebb a gyémántnál. Nincs az a fegyver, amely sebet ütne rajta, és nincs az az akadály, amelyet ne tudna áttörni. Teste visszaveri még a sugárfegyverek lézersugarait is.

Szellem

Ez a kísérteties árny bármikor láthatatlanná tud változni, és képes áthatolni a falakon. Hátborzongató kinézetéttől még a legelvetemültebb bűnözők is reszketnek, sőt még maga Ben is kissé libabőrös lesz, amikor a Szellem alakját ölti fel.

Ragacska

Ez a 12 centis apróság olyan földönkívüli faj leszármazottja, amelynek tagjai képesek bebújni a bonyolult gépekbe, és belülről megjavítani azokat. Apró alakjában Ben hihetetlenül kis lyukakon is képes átbújni, és egy időre intelligensebb is lesz ebben a bőrében.

Lánglovag

Lánglovag ősei a Naphoz hasonló csillagon éltek. Kezéből és szájából lángcsóvák csapnak ki, és tűzgolyókat tud létrehozni, amelyeket ellenségeire dobhat vagy guríthat. Képes elnyelni a lángot és hőt, így gyorsan el tud oltatni akár egy tűzvészt is.

Penge

Ez a vízi élőlény nagyszerű úszó, aki a víz alatt is képes lélegezni, és a lábát hatalmas uszonyos farokká tudja változtatni. Így a vízben rendkívül gyors, erős körmeinek és fogainak pedig senki és semmi sem állhat ellen.

Vadorzó

Vadorzó vadállatra emlékeztető megjelenése emberfeletti atlétikus képességekkel párosul. Szaglása, hallása és ízlelése is hihetetlenül érzékeny, a hátából kilövellt tüskék pedig halálos nyílvesszőként szelik a levegőt.

Reppencs

Reppencs rovarszerű, szárnyas élőlény. Kitűnő repülő, a levegőben fantasztikus mutatványokra képes. A harcban is megállja a helyét: éles ollói és hegyes farka félelmetes fegyvereknek bizonyulnak.

Villámmanó

Ez a földönkívüli gyors reflexeiről és villámsebes futásáról kapta a nevét. Akár 500 km/órás sebességet is képes elérni – ezt annak köszönheti, hogy képes befolyásolni a súrlódási erőt. Nem riad vissza a víztől, mocsártól vagy jégtől sem, sőt még a függőleges falon is képes felszaladni.

Klasszikus Ben 10

Amikor a tízéves Ben Tennyson felfedez egy titokzatos órát, rájön, hogy segítségével különféle bámulatos erejű földönkívüli lényekké tud átváltozni. Ben ráébred arra, hogy ezeket az erőket mások megsegítésére és a gonosztevők megállítására kell használnia, de ez nem azt jelenti, hogy hébe-hóba nem követhet el kis szuperhősi csínytevéseket.

SZEREPLŐK
HIRDETÉS