Johnny Test

Johnny Test

A 11 éves Johnny rettenhetetlen, életvidám kisfiú. Arról álmodozik, hogy amikor felnő, óriáskerekű autókat vezet, bámulatos hazafutásokat hajt végre baseballban, és persze hogy emberfeletti képességeket birtokol.

Büdi

Johnny a legbüdösebb, legkoszosabb és legbarátságosabb kuvaszt választotta barátjául. Nővére azonban utálják a koszos kutyákat, ezért elhatározták, hogy átszabják a kutya genetikáját, így most az eb is különleges képességekkel rendelkezik.

Susan és Mary

Susan és Mary ikernővérek és feltalálózsenik, 13 évesként szerezték meg doktori diplomájukat a Porkbelly Technológiai Megaegyetemen, ami példátlan az egyetem történetében. Idejüket azzal töltik, hogy öccsükön, a kis Johnnyn próbálják ki legújabb találmányaikat, és megpróbálják lenyűgözni a szomszéd srácot, Gilt.

Johnny Test

Johnny 11 éves kisfiú, aki elég átlagos életet folytat – attól eltekintve persze, hogy ikernővérei feltalálózsenik, pajtása egy beszélő kutya, és állandóan izgalmas kalandokba keveredik. Ha ikernővéreid kísérleti nyúlként használnak, a határ hamarosan a csillagos ég lesz!

SZEREPLŐK
HIRDETÉS