Mixelek

A Medivals törzs

A Medivals törzs tagjai – CAMILLOT, MIXADEL és PALADUM – a régmúltat idézik a Mixelek modern világában.

A Mixies törzs

A Mixies törzs tagjai – JAMZY, TAPSY és TRUMPSY – új lények az egyre bővülő törzsi szereplők kavalkádjában. Alakjuk különféle hangszereket idéz a zene univerzumában. 

A Mixopolis Police

A Mixopolis Police rendőrei – KUFFS, BUSTO és TIKETZ – mindig sisakban, fényekkel, szirénával és motorral járőröznek. Törzsi ruházatuk piros, fehér, fekete és kék színben pompázik.

A Rémség Rt.

A legrémségesebb törzs mind közül. Glurt, Glomp, Torts, Slusho, Gurggle és Dribbal a föld alatt, csatornacsövekről lógó algatelepek és hulladéklerakók koszos pelenkái között él.

A MUNCHÓK

A MUNCHÓKKAL – SNAX, BERP és VAKA-WAKA – tök király együtt lógni, már ha megérted őket. Mivel mindig rágnak valamit, nem árt, ha van nálad egy saját köpésvédő, ami alá elbújhatsz.

A WELDÓK

A WELDÓK – KRAMM, FORX és WUZZO – a Mixel bolygó rejtőzködő munkás népsége. Létük értelme egyetlen feladatban ki is merül: építkeznek és megjavítanak dolgokat. Kövekből és fémből bármilyen munkaeszközt képesek összeállítani.

Frosztikonok

Tudj meg többet a Mixelek törzseiről! Látogass el a Cartoon Network hivatalos weboldalára, és tekintsd meg kedvenc szereplőid bemutatkozását.

Lixerek

Ismerd meg Spuggot, Tungstert és Turgot a Lixerek törzséből!

Klinkerek

Ismerd meg Goxot, Jinkyt és kamzót a Klinkerek törzséből!

Orbitonok

Ismerkedj meg az Orbiton törzs tagjaival, Niksputtal, Nurp-Nauttal és Rokittal.

Inferniták

Ismerkedj meg az Inferniták törzs tagjaival, Flainnel, Zorchcsal, Vulkkal, Burnarddal, Flamzerrel és Meltusszal.

Glowkie

Ismerkedj meg a Glowkie törzs tagjaival, Booglyval, Globerttel és Vamposszal.

Scorpi

Ez a bogárszemű jószág imád bújni, de szúrós végtagjaival sebeket ejthet másokon. A többi Szúróskához hasonlóan ő is nagyon ragaszkodó lény.

Footi

Nyurga, örökmozgó fickó, akinek lételeme az ugrándozás és a tánc, de tüskés lábaival komoly sérüléseket okozhat.

Hoogi

Bárkit szívesen megölel, de mancsa tele van tüskékkel! Hoogi gyakran elfelejti, hogy lábai mérges tüskéket rejtenek, mint a Szúróskák többi ragaszkodó és bújós tagjának.

Wizwuz

Wizwuz mágikus kék igézeteket böfög fel, emellett kampószerű farkát is használja, hogy elvarázsoljon mindenkit!

Magnifo

A varázslatos és két mágikus varázspálcájának köszönhetően szupermagabiztos Magnifo nagyon sokat dolgozik a trükkjein.

Mesmo

Mesmo szárnyas, még a szemén is varázskalapot hordó varázslózseni. A Bűvéxek törzs tagjaihoz hasonlóan ő is lila, és nagyon gyakorlott varázsló.

Flurr

Flurr a legizgágább frosticon, fáradhatatlan és energikus. Nem véletlen, hogy ő a törzs vezére. Kíváncsi természet, és a veszélyekkel dacolva a Frosticon birodalom legtávolabbi zugait is felderíti.

Lunk

Lunk a lomhaság megtestesítője. Az esze nem vág túl jól, és ügyesnek sem mondható éppen, de állhatatossága ellensúlyozza ezeket a hiányosságokat.

Slumbo

Slumbo igazi álomszuszék, csak egy földrengés ébresztheti fel. Általában a legváratlanabb pillanatokban éri utol az álomkór: éppen, mikor ebédelni készül, vagy akár egy sziklafalról való zuhanás közben. Az alvásnak köszönhetően tudja megőrizni roppant erejét.

Kraw

Kraw a flexer törzs vezetője. Bár termete alacsony, egója annál hatalmasabb, a legokosabb mixelnek képzeli magát.

Tentro

Tentro a flexerek legerősebb tagja, ugyanakkor a legérzékenyebb is. Nincs túl sok önbizalma, és a lehető legalkalmatlanabb helyzetekben is képes bajba kerülni. Egyszerűen csak szeretetre vágyik.

Balk

Balk legnagyszerűbb képessége a fejében rejlik. Olyan, mint egy hatalmas gumikalapács: bármit képes kilapítani, agyoncsapni, összezúzni és szétcsépelni, ami az útjába kerül.

Jawg

Jawg a leghűségesebb állatszerű mixel, a Fogas Bagázs vezére. Semmi sem állíthatja meg, ha törzse védelméről van szó. Hatalmas, elnyűhetetlen fogaival minden betolakodót szétcincál.

Gobba

Gobba, a Fogas Bagázs tagjának szájában rengeteg ízlelőbimbó van. Hosszú, ostorszerű nyelvének köszönhetően kiváló az ízérzékelése.

Chomly

Chomly a szomorkás szemétzabáló mixel. Kezekre és lábakra vigyázz, hiszen szinte mindent felzabál, ami az útjába kerül. Nem véletlenül neki a legbüdibb a szája... és ennek tetejébe még jó lassan is beszél.

Teslo

Teslo rettenthetetlen és elképesztően találékony, ha mászásról van szó: elektromosan feltöltött farkával minden felületen képes felkapaszkodni.

Zaptor

Energiától duzzadó adrenalinfüggő, aki bármilyen őrültségben benne van. Teste valóságos eleven villámhárító, amely hatalmas mennyiségű energiát képes tárolni és kibocsátani.

Volectro

Hebehurgya, tréfakedvelő Mixel, akit valószínűleg a kelleténél eggyel többször csapott meg az áram. Az Elektroidok törzséhez tartozik, teste pedig olyan elektrosztatikus energiát bocsát ki, amely magához vonzza a dolgokat. Igazi két lábon járó mágnes!

Shuff

Shuff a Kragszterek törzsének ügyetlen, bátortalan és rendkívül jóindulatú tagja. Mindig segítőkész szeretne lenni, de ez az esetlensége miatt legtöbbször katasztrófához vezet. A teste olyan, mint egy élő bontógolyó.

Seismo

Szégyenlős, kissé ideges jellem. Ha Seismo nyugtalanná válik, dobolni kezd a lábaival, és már kész is a baj. Hatalmas lábfejei földrengéseket okoznak, amelyek megrepesztik a sziklát is.

Krader

Krader keménykötésű, hirtelen haragú, gyakorlatias szemléletű fickó. Ezeknek a tulajdonságainak köszönhetően a Kragszterek egyfajta vezetőként tekintenek rá. Borotvaéles forgópengés kezével bármilyen sziklán átvágja magát, és könnyedén ás mély gödröket.

Vulk

Igazi izomkolosszus. Egy kissé talán lassú felfogású, de a szíve mindig a helyén van. Forró kezeivel menekülési útvonalakat áshat ki, vagy akár felhevítheti a talajt, hogy az ellenség ne tudjon rálépni.

Zorch

A szemtelen csínytevő, aki a gyorsaságának köszönhetően minden kalamajkából kikeveredik. A hátán lévő lángfúvókákkal zömök alkata ellenére is meglepő sebességgel képes mozogni.

Flain

Flain igazi észlény. Mindig valamilyen tervet szövöget, és minden helyzetet elővigyázatosan, racionálisan kezel. Előfordul azonban, hogy a túl sok gondolkodástól kigyullad a feje!

Mixelek

A Mixelek muris, játékos lények, akik háromfős törzsekben élnek egy olyan világban, ahol a kombinációs lehetőségek végtelenek. Bármely törzsön belül tetszés szerint összeállhatnak nagyobb, összetettebb Mixelekké, sőt az egyes törzsek között is vegyülhetnek és cserélgethetik képességeiket. Ehhez nem kell más, csak néhány együttműködésre hajlandó Mixel és egy Köbbit, a mágikus négyzet, amely képes egyedi módon kombinálni őket.

SZEREPLŐK