Nagyfater Bátyó
Rock! Paper! Tummy!

Nagyfater Bátyó

Nagyfater Bátyó a Föld minden lakójának varázslatos nagybácsija ÉS nagypapája egyben, aki a világot járva örökre megváltoztatja az emberek életét.

Mr Guszti

Mr Gusztit, a dinoszauruszembert már semmi nem lepi meg a világon, mert a Földön töltött több millió év alatt már mindent látott.

Pizza Pityu

Pizza Pityu, a beszélő pizzaszelet nagyon király napszemüveg mögül osztja az észt. Ő a világ legnagyszerűbb „embere”, legalábbis ő ezt gondolja magáról.

Hasi Tasi

Hasi Tasi Nagyfater Bátyó varázslatos tatyója és egyben legjobb barátja, aki folyamatosan ontja magából a hasznos és érdekes tanácsokat.

Repülő Tigris

Giga Realisztikus Repülő Tigris a bunyók során Nagyfater Bátyó táltos tigrisparipája. Imádja a fiúbandákat és a lányos dolgokat.

Nagyfater Bátyó

Nagyfater Bátyó és barátai a legőrültebb módokon mentik meg a napot! Nagyfater Bátyó mindenki nagypapája ÉS nagybácsija, aki körbeutazza a világot, segít a bajba jutott embereken és örökre megváltoztatja az életüket. A Rohamverda Nagyfater Bátyó otthona, mágikus, önvezető lakókocsija, amely végtelen számú szobát rejt.

SZEREPLŐK