NEXO Knights

Clay

Clay az a srác, aki mindent és mindenkit megment, amikor nehéz idők járnak. Még nagyon fiatal, de nem törődik korával és úgy tűnik, sosem pihen.

Lance

Ki nem akarna Lance-hez hasonlítani? Jóképű, híres, elbűvölő és derűs, ráadásul az életben látszólag minden bejön neki. És bár ez így is van, ő még ettől nem rossz ember. Csupán elkényeztetett.

Aaron

Aaron szeret nagy sebességgel versenyezni, magas dolgokat megmászni és hullámokon lovagolni. A legkönnyebben hoverboard alakú pajzsáról ismerhető fel. Profi ebben a sportban és ezt ki is használja a küzdelmekben, hogy kiiktassa az ellenséget.

Axl

Axl egy szelíd óriás. Csak ne bosszantsd fel. Megtöri, szétvágja és elpusztítja az ellenséget. Ő a legerősebb lovag, aki az északi hegyvidékről jött. Már kiskorában megtanult a hatalmas erejével bánni.

Macy

Macy egy tipikus modern tinilány. A gondja csak az, hogy egy királyi várban él, ezért folyton eleget kell tennie hercegnői kötelezettségeinek. Egyszerűen csak átlagos szeretne lenni. Bár ez a fejében a szörnyekkel vívott harcot jelenti. Apjának, a királynak azonban más elképzelései vannak.

Merlok

Merlok az összes Nexo-lovag mentora. Komolyan veszi a feladatát, mégis humorral végzi el azt. Bár átlagos öreg varázslónak néz ki, fiatalnak érzi magát. Mindene a felfedezés és új dolgok kipróbálása, emellett pedig azon agyal, hogyan tudná megmenteni a királyságot a digitális varázslat.

NEXO Knights

Történet egy csapat hősies lovagról: Clay-ről, Aaronról, Macy-ről, Lance-ről és Axlről, akik megtanulnak hűek lenni lovagi kódexükhöz, miközben megmentik a világukat.

SZEREPLŐK