Pindúr Pandúrok
Cartoon kupa 2016

Sziporka

Sziporka a Pindur pandúrok vezére. Erős, határozott és komoly lány, és a rengeteg munka közepette megpróbál kikapcsolódni is.

Puszedli

Puszedli a legérzékenyebb és legaranyosabb a Pindur pandúrok közül, de azért ez nem azt jelenti, hogy anyámasszony katonája lenne. Néha a gonosztevők és szörnyek is hajlamosak őt alábecsülni, de ezt végül mindig megbánják.

Csuporka

Csuporka kemény, forrófejű, fiús lány, és nincs ideje terveket szövögetni. Ádáz harcos, amint ezt rengeteg legyőzött ellensége bizonyítja. Ha valahol felüti a fejét a gonosz, Csuporka azonnal rettenhetetlenül veti magát bele a küzdelembe.

Utónium professzor

Utónium professzor előrelátó, rendkívül intelligens tudós: kvantummechanikát és mikronukleáris fúziót tanít. Emellett nagyon jószívű, mindig lelkes, ha embertársai segítségére lehet.

Bogármester

Bogárfalva polgármestere aprócska, és esze sem vág valami élesen, de mindezt pótolja határtalan szeretete városa és annak lakói iránt – nem utolsósorban azért, mert Bogárfalván készül a legjobb savanyú uborka, amit életében valaha ízlelt.

Mohó Jojó

Mohó Jojó valamikor Utónium professzornak segédkezett laboratóriumában, ám egy baleset miatt megalomániás majommá lett – tragikus esemény ez, amely örök nyomot hagyott Bogárfalva történelmén.

Pindúr Pandúrok

Sziporka, Puszedli és Csuporka a három pindur pandúr. A három kislány küldetése: megmenteni a világot pizsamaosztás előtt. A három lány Utónium professzorral lakik Bogárfalva kertvárosában, ebben a városkában mérik össze erejüket és eszüket a városra támadó szörnyekkel és gonosz emberekkel.

SZEREPLŐK