Zöldfülűek bevetésen

Tyler

Tyler elsőként kérdőjelezi meg a battleballs erejét, és a Föld megmentésével kapcsolatos küldetést. A többieknél sokkal jobban tudja, milyen terhet jelent majd Zöldfülűként élni. Egyrészt: „nagy erővel nagy felelősség jár”, másrészt: ő az egyetlen a srácok között, aki képregényeket olvas, és tisztában van a szuperhősök zűrzavaros életével.

Kevin

Kevin álmaiban emberi ágyúgolyóként hasít az égen, de a szuperhősködés miatt a megvalósítással kicsit várnia kell. A csapat tagjai közül ő az egyetlen, aki élvezi az új helyzetet. Talán túlságosan is, ráadásul a felelősségteljes viselkedés nem az erőssége. Szeret túlzásokba esni!

Shope

Shope egy szuperokos, szuperlogikus gondolkodású nyolcadikos. Észérvekkel és tudományos ismeretekkel próbálja megmagyarázni, miért nincs semmilyen érzéke a sporthoz és a divathoz. Egyszerűen csak teljesen más, fontosabb dolgokra áll rá az agya.

Roach

A Zöldfülűek többi tagjánál egy évvel fiatalabb Teddy Roachmontot, azaz Roachot az óvoda óta borzas hajzatáról ismeri mindenki. Eszméletlen birkatürelme van, ezért kitűnően megállná a helyét egy kereső- vagy mentőcsapatban.

Memnock

Memnockot a papája noszogatta a küldetésre, aki élő legenda a Benevolent Alliance szövetségben. Úgy gondolta, a fia így jó eséllyel megismerheti a teljes univerzumot.

Zenblock

Zenblock a csapat legerősebb tagja, aki felesküdött arra, hogy nem hagyja el a Földet mindaddig, amíg a Zöldfülűek fel nem nőnek. Ez gyakorlatilag 8 év kiképzést jelent, vagyis amíg a srácok be nem töltik a 21. életévüket.

Zöldfülűek bevetésen

A Zördfülűek bevetésen c. sorozatban egyszerű srácok olyan csodálatos képességekre tesznek szert, amelyekről mások csak álmodni mernek: különleges érzékeikkel megmondják például, mikor szeretne a tanár röpdolit íratni.

SZEREPLŐK