Transformers Cyberverse

Optimus Prime

Optimus Prime az Autobotok vezére és minden Álca rémálma! Ha hőst keresel, rá számíthatsz. Teherautóvá változva gyorsan tud közlekedni csapatával, az Autobotokkal.

Bumblebee

Bumblebee az Autobotok legbátrabb, legmenőbb és leghősiesebb felderítője – legalábbis magáról ezt gondolja. Teljesen kiesett az emlékezete, így nemcsak az Álcák ellen kell küzdenie, hanem azért is, hogy fel tudja idézni az emlékeit. Szerencsére számíthat a barátaira, Windblade-re és Optimus Prime-ra.

Blurr

Blurr a leggyorsabb az egész csillagrendszerben: aki mellett elsuhan, azt teljesen beborítja a por! Nemcsak a mozgása villámgyors, de a beszéde is, mondhatni, hadar. Bumblebee-vel és barátaival azon dolgozik, hogy megállítsa az Álcákat.

Grimlock

Grimlock a Dinobotok legendás királya! Az egyik legokosabb és legjobban beszélő robot, ha éppen nem változik zsarnokgyíkká. Olyankor nem a szép beszéddel, inkább a rombolással törődik.

Megatron

Megatron hírhedt, kegyetlen és könyörtelen vezető. Az Álcák irányítója velejéig gonosz, de nem kell aggódni, az Autobotok itt vannak, hogy megállítsák őt, mielőtt világuralomra tesz szert! Egykor Optimus Prime-mal nagy barátok voltak. Vajon képesek lesznek ismét egymás szemébe nézni?

Starscream

Starscream nagyon ravasz, még egy Álcához képest is. Ő az a fajta robot, aki elárul Megatronnak, hogy aztán Megatront is elárulja akárkinek, aki erőt ad neki. Bunkó srác, aki nem ismeri a hűség fogalmát.

Transformers Cyberverse

Bumblebee emlékezetkiesésben szenved, de Windblade a segítségére siet: megpróbálja helyrehozni a memóriacsipjét. Eközben az Álcák is szervezkednek, az idő pedig vészesen fogy.

SZEREPLŐK
HIRDETÉS