Transformers Prime

Optimus Prime

Optimus Prime az Autobotok legnagyobb, legerősebb és legokosabb képviselője. Feladata, hogy a Decepticonokkal vívott háborúban megvédje az emberiséget. Nem egy atyáskodó alkat, de igazán törődik az övéivel.

Bulkhead

Ez a hatalmas óriás az Autobotok legerősebb alakváltója. A marcona külső azonban érző szívet takar. Miko is rájön erre, és barátjává fogadja Bulkheadet, akire bármilyen veszélyhelyzetben számíthat.

Bumblebee

Az Autobotok közül ő van a legrégebb óta a Földön, és ő tud a legtöbbet az emberiségről. Bumblebee hangátalakítója megsérült a Cybertronon, ezért csak sípolással tud kommunikálni.

Ratchet

Rachet az Autobotok sárga angyala. Bármilyen leszakadt alkatrészt megjavít, megszerel. Ellenzi, hogy az Autobotok mindent feláldozzanak az emberek megmentéséért. Szerinte a titkos bázisnak mindenképpen rejtve kell maradnia! Legbelül azonban csodálja az emberek elszántságát.

Megatron

Az Álcák kegyetlenül gonosz fővezére, az Autobotok vezetőjének tökéletes ellentéte. Megatron a Transformerek legesleggonoszabb alakváltója, aki idegen harci gépként vagy robot alakban mér pusztító csapást ellenfeleire! Nem tudja elviselni, hogy Optimus Prime törődik a Föld sorsával, és minden célja, hogy legyőzze az Autobotokat, és leigázza a Földet.

Transformers Prime

Csatlakozz Optimus Prime-hoz, Bumblebee-hez, Arcee-hez, Ratchethez, Bulkheadhez és a többi hősies Autobothoz a gonosz Álcák elleni csatában. Most, hogy a hatalmas és veszedelmes Megatron titokzatos és veszélyes fegyverrel tért vissza, Optimus Prime csapatának nagyszabású csatára kell készülnie.

SZEREPLŐK
HIRDETÉS