Transformers: Robots in Disguise

Optimus Prime

Miután feláldozta magát, hogy új életre keltse Cybertront, Optimus Prime csapdába esik egy rejtélyes éteri királyságban. Utolsó erejét összeszedve Optimus üzeneteket küld Bumblebee-nek ebből a távoli dimenzióból, hogy támogassa és ösztönözze vezetővé válásának útján.

Bumblebee

Bumblebee, a sárga-fekete autobot határtalan optimizmussal és lendülettel veti bele magát a kalandokba. Annak ellenére, hogy mindig megőrzi a hidegvérét a leggonoszabb ellenségekkel szemben is, társai képesek néhány jól irányzott viccel kihozni a sodrából.

Sideswipe

Okos és gyors gondolkodó lázadó autobot, Sideswipe magányos farkasként jár-kel és tudja: csak magára számíthat. Szeretné, ha Strongarm leszállna róla az örökös szabályaival, viszont igazán nagy bajban mindig képes összerántani a csapatot.

Strongarm

Strongarm rendíthetetlenül elhivatott rendészi karrierje iránt, és nem tud elképzelni egy olyan világot, ahol nem tartják be a törvényt. Igazi buzgómócsing, aki tagadja a világban uralkodó rosszat.

Grimlock

A közismerten vadóc, ám jószívű Grimlock egy Dinobot, aki keményen harcol. Valójában ő a legerősebb az új Autobotok közül. Grimlockot néhány eonnal ezelőtt igazságtalanul bebörtönözték a kinézete miatt.

Fixit

Az elhivatott, hiperaktív MINI-CON igazi technikai szaki, gondoskodik az új Autobotok karbantartásáról. Fixit a csapat mechanikusa, informatikusa és kabalája egyben, valamint ő kezeli a legkeresetteb bűnözők aktáit.

Underbite

Ez a pitbullnak kinéző Álca szintén rab volt a Cybertron börtönhajón. Underbite bűne: megevett egy teljes Cybertron-i várost. Underbite fizikai ereje megsokszorozódik, akárhányszor fémeket fogyaszt.

Denny

Denny negyvenes éveit taposó, boldog tulaja a hatalmas roncstelepnek, mely Autobotjaink otthonává válik. De nem csak gyűjti a roncsokat – újra is hasznosítja őket: hatalmas műtárgyakat vagy őrült szerkentyűkent gyárt belőlük.

Russell

Russell, aki alig várja, hogy elvégezze a sulit, épp abban a korban van, amikor szeretné maga mögött hagyni a gyermekkort és menőbben viselkedni. Denny nagyon boldog, hogy együtt élhet fiával, és úgy gondolja,ez jó lehetőség lehet kapcsolatuk még szorosabbra fűzésére.

Transformers: Robots in Disguise

A Transformers Prime történetének vége óta évek teltek el. Optimus Prime magához rendeli Bumblebee-t, hogy megmentse a világot az Álcák új csoportjától. Bumblebee tehát összehív egy csapat fiatal Autobotot, akik mind zseniális szuperhősök, de Bumblebee-re hárul a feladat, hogy megtanítsa őket csapatban dolgozni, és egyesült erővel elkapják új ellenségeiket.

SZEREPLŐK