Túl a kerítésen

A Béka

Greg állandó kísérője egy béka, akinek neve folyamatosan változik. Greg szerint a béka ugyanúgy a testvéréé is, ezért nem nagyon akar törődni vele. A béka nem tud beszélni, de kiválóan énekel.

Favágó

Nehéz megmondani, hogy ki is a Favágó valójában. Vajon veszélyes vagy segítőkész, vagy csak az erdő sűrűjében bolyongó őrült? Tulajdonképpen ő is egy elveszett lélek. A kísérteties Edelwood fák után kutatva járja az erdőt, hogy a fából olajat sajtolva ne hagyja kihunyni lámpácskája fényét...amiről azt hiszi, hogy a lánya lelkét őrzi.

Beatrice

Beatrice egy beszélő kék madárka, aki Wirt és Greg segítőjévé szegődik útjuk során. Beatrice gyakran tűnik mogorvának vagy zsémbesnek, de a látszat ellenére aranyból van a szíve. Bosszantja, ugyanakkor szórakoztatja Wirt és Greg tétovasága, mert ő soha nem hezitál: mindig véghez viszi azt, amit elhatároz. Miközben Wirt és Greg mesevilágban él és néha elkalandozik,

Greg

Greg, a fiatalabb testvér energikus, játékos és vidám fiúcska... hebrencssége miatt gyakran kerül veszélyes helyzetekbe. Imád élni, és csak a jó és vidám dolgokat veszi észre maga körül. Vakmerősége miatt nem igazán fogja fel, hogy a tetteinek valódi következményei lehetnek.

Wirt

Wirt, az idősebb testvér szinte csak magával van elfoglalva, és szeret egyedül lenni. Sokszor bizonytalankodik, és szinte minden problémát megoldhatatlannak talál, mert fél a rossz döntésektől. Imád verseket olvasni és klarinétozni, de nem szívesen beszél hobbijairól.

Túl a kerítésen

A Túl a kerítésen két testvér, Wirt és Greg történetét meséli el, akik egy nap eltévednek az időtlen és különös Ismeretlen erdőben. A bölcs öreg Favágó és a zsémbes kék madárka, Beatrice segítségével Wirtnek és Gregnek át kell kelnie a furcsaságokkal teli tájon, hogy hazataláljanak.

SZEREPLŐK
HIRDETÉS