Kalandra fel!
Rumble in the Nightosphere
AT Elemental

Finn

Finn egy bolondos kölyök, aki egy szép napon majd hős szeretne lenni. Első ránézésre nem tűnik túl keménynek, de ha a gonosz megjelenik, ő is beveti magát. Ez az erőssége.

Jake

Finn legjobb barátja egy nagylelkű és bölcs öreg kutya. Jake varázsképességgel van megáldva: magasra tud nyúlni és növekedni. Amikor a gonosz éppen nem rendez ámokfutást, a barátnőjével, Szivárványszarvval brácsázik.

Jégkirály

Jégkirálynak varázskoronája és jégcsapszíve van. Egyetlen célja: feleséget szerezni magának — bármi áron!

Szivárványszarv

Szivárványszarv Buborék hercegnő (Bettie) hűséges és méltóságteljes kis kedvence. Brácsaimádatának köszönhetően ő a tökéletes partner Jake számára.

Marceline

Marceline egy őrült rockercsaj. Évszázadokig vándorolva Ooo földjén rettenthetetlen fenegyerekké változott.

Buborék hercegnő

Buborék hercegnő (Bettie) egy milliomos kockafej, aki furcsábbnál furcsább dolgokért rajong, a rakétatudományoktól a teknősbéka-tenyésztésig.

Cuki

Cuki, a macska Fiona házi kedvence. Jake-hez hasonlóan ki tud nyúlni, össze tud tekeredni, vagy bármilyen alakzatot fel tud venni. Lord Monochromicorn barátnője.

Fiona

Fiona tulajdonképpen Finn lány megfelelője: ugyanolyan bátran, rettenthetetlenül és vakmerően veszi fel a harcot a Jégkirálynő ellen, mint Finn a Jégkirállyal.

Günter

A Jégkirály minden pingvinszolgáját Günternek nevezte el, ám minden pingvin nevét másképp ejti ki attól függően, hogy milyen a személyiségük.

Láng hercegnő

Láng hercegnő a Tűzkirályság forrófejű hercegnője, Finn új szerelme. Ha mérges, elszabadul körülötte a pokol, és elég könnyű kihozni a sodrából.

Puffancs hercegnő

Puffancs hercegnő a habos-felhős Puffancs királyságban éli az elkényeztetett tinilányok életét.

Zizgő

Zizgő nemcsak Finn és Jake lakótársa, sokkal több annál: barát, fényképezőgép, ébresztőóra és videojáték is.

Kalandra fel!

Itt az ideje, hogy csatlakozz Finn-hez, az embergyerekhez és Jake-hez, a hűséges kutyatársához, hogy részese legyél új és izgalmas kalandjaiknak! Játssz az ingyenes online játékokkal, és nézd meg a sorozat vicces kisfilmjeit! Ne hagyd ki Finn, Jake és barátai legnagyobb kalandjait Ooo földjén, és tudj meg többet Marceline-ról, Buborék hercegnőről, a Jégkirályról és a többi szereplőről a Cartoon Networkön!

SZEREPLŐK