Nagyfater Bátyó

Nagyfater Bátyó

Nagyfater Bátyó a Föld minden lakójának varázslatos nagybácsija ÉS nagypapája egyben, aki a világot járva örökre megváltoztatja az emberek életét.

Mr Guszti

Mr Gusztit, a dinoszauruszembert már semmi nem lepi meg a világon, mert a Földön töltött több millió év alatt már mindent látott.

Pizza Pityu

Pizza Pityu, a beszélő pizzaszelet nagyon király napszemüveg mögül osztja az észt. Ő a világ legnagyszerűbb „embere”, legalábbis ő ezt gondolja magáról.

Hasi Tasi

Hasi Tasi Nagyfater Bátyó varázslatos tatyója és egyben legjobb barátja, aki folyamatosan ontja magából a hasznos és érdekes tanácsokat.

Repülő Tigris

Giga Realisztikus Repülő Tigris a bunyók során Nagyfater Bátyó táltos tigrisparipája. Imádja a fiúbandákat és a lányos dolgokat.

Nagyfater Bátyó

Megérkezett Nagyfater Bátyó, és vele vannak a haverjai is, hogy ma is a nap legőrültebb hősei legyenek! Nagyfater Bátyó a Föld minden lakójának varázslatos nagybácsija ÉS nagypapája egyben, aki a világot járva örökre megváltoztatja az emberek életét. Egy olyan mágikus lakókocsiban éli mindennapjait, amely önmagát tudja vezetni, valamint számtalan érdekes és furcsa szobát rejt.

SZEREPLŐK
Trail Blazer
HIRDETÉS
Cartoon kupa 2016
Alien Rush