Kalandra fel!
AT GAMES
Billy Giant Hunter
Rumble in the Nightosphere

Finn

Finn egy bolondos kölyök, aki egy szép napon majd hős szeretne lenni. Első ránézésre nem tűnik túl keménynek, de ha a gonosz megjelenik, ő is beveti magát. Ez az erőssége.

Jake

Finn legjobb barátja egy nagylelkű és bölcs öreg kutya. Jake varázsképességgel van megáldva: magasra tud nyúlni és növekedni. Amikor a gonosz éppen nem rendez ámokfutást, a barátnőjével, Szivárványszarvval brácsázik.

Jégkirály

Jégkirálynak varázskoronája és jégcsapszíve van. Egyetlen célja: feleséget szerezni magának — bármi áron!

Szivárványszarv

Szivárványszarv Buborék hercegnő (Bettie) hűséges és méltóságteljes kis kedvence. Brácsaimádatának köszönhetően ő a tökéletes partner Jake számára.

Marceline

Marceline egy őrült rockercsaj. Évszázadokig vándorolva Ooo földjén rettenthetetlen fenegyerekké változott.

Buborék hercegnő

Buborék hercegnő (Bettie) egy milliomos kockafej, aki furcsábbnál furcsább dolgokért rajong, a rakétatudományoktól a teknősbéka-tenyésztésig.

Cuki

Cuki, a macska Fiona házi kedvence. Jake-hez hasonlóan ki tud nyúlni, össze tud tekeredni, vagy bármilyen alakzatot fel tud venni. Lord Monochromicorn barátnője.

Fiona

Fiona tulajdonképpen Finn lány megfelelője: ugyanolyan bátran, rettenthetetlenül és vakmerően veszi fel a harcot a Jégkirálynő ellen, mint Finn a Jégkirállyal.

Günter

A Jégkirály minden pingvinszolgáját Günternek nevezte el, ám minden pingvin nevét másképp ejti ki attól függően, hogy milyen a személyiségük.

Láng hercegnő

Láng hercegnő a Tűzkirályság forrófejű hercegnője, Finn új szerelme. Ha mérges, elszabadul körülötte a pokol, és elég könnyű kihozni a sodrából.

Puffancs hercegnő

Puffancs hercegnő a habos-felhős Puffancs királyságban éli az elkényeztetett tinilányok életét.

Zizgő

Zizgő nemcsak Finn és Jake lakótársa, sokkal több annál: barát, fényképezőgép, ébresztőóra és videojáték is.

Kalandra fel!

Itt az ideje, hogy csatlakozz Finn-hez, az embergyerekhez és Jake-hez, a hűséges kutyatársához, hogy részese legyél új és izgalmas kalandjaiknak! Játssz az ingyenes online játékokkal, és nézd meg a sorozat vicces kisfilmjeit! Ne hagyd ki Finn, Jake és barátai legnagyobb kalandjait Ooo földjén, és tudj meg többet Marceline-ról, Buborék hercegnőről, a Jégkirályról és a többi szereplőről a Cartoon Networkön!

SZEREPLŐK