Ninjago

Cole

A föld nindzsa harcosa... erős és határozott (de méltatlanul alulértékelt), Cole a csapat támasza. Mindig céljaira koncentrál és nyugodt (kivéve akkor, amikor meglát egy süteményt vagy bármilyen más ételt), talán ő a legmegbízhatóbb ninja a harcok során.

Jay

A Humor Herold. A Ninja csapat hadaró fény-mestere. Jay gyakran nem látja tisztán a Ninja lét értékét. Még a legszörnyűbb helyzetben is képes humorizálni, de amikor rájön, hogy mekkora bajban is vannak, mindig kiborul.

Zane

Zane a jég nindzsa harcosa. A falujában arról volt ismeretes, hogy hihetetlen hosszú ideig volt képes ülni egy befagyott tó fenekén (robot lévén, ez nem véletlen.) Jóllehet a tudat, hogy ő egy robot, nem befolyásolja a barátságát a csapattársaival, néha azért különcnek és magányosnak érzi magát.

Kai

A tűz mestere. Régen még csak egy türelmetlen, meggondolatlan valaki volt, de Kai mára egyre jobban kordában tartja a benne szunnyadó tüzet. Továbbra is izgága, csökönyös, és sokszor meggondolatlanul, a stratégia teljes figyelmen kívül hagyásával cselekszik.

Ninjago

Ismerkedj meg Wu Sensei-jel és a Ninjago négy ninjával, a Spinjitzu mestereivel! Kainak, Jay-nek, Cole-nak és Zane-nak meg kell tanulni irányítani rendkívüli képességeit és a Spinjitzu fegyvereket, hogy megmentsék Ninjagot a gonosz Lord Garmadontól, Lloyd Garmadontól és a Serpentinektől!

SZEREPLŐK